Seminte marar

Soiuri marar

Mararul este o planta ierboasa, anuala, cu tulpina viguroasa si poate creste pana la 1 metru inaltime.

Frunzele sunt mici si ascutite iar florile sunt grupate in varful plantei, in buchete de culoare galbena, sub forma de umbrela.

Este o planta care rezista la temperaturi scazute. 

Frunzele si semintele mararului au mult ulei volatil, bogat in anetol, carvona, cu aroma puternica, specifica, cu efect pozitiv asupra respiratiei.

Vizualizare grilă:

Marar Aneto 5 g

(0)
1,99 Lei

Aneto este o planta anuala, rustica, cu aroma foarte intepatoare. Se cultiva pentru frunzele si tulpinile sale tinere care se folosesc la condimentarea si aromatizarea diferitelor preparate culinare, dar si in industria conservelor sau la prepararea muraturilor.Planta este inalta, de 20-30 cm, de culoare verde inchis, cu frunze mici, avand o rezist..

Marar Commun

(0)
2,55 Lei

Marar Commun - este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2-9 cm. Culoarea acestora este alba sau galbena. ..

Seminte marar Commun PPZ 50 g

(0)
5,62 Lei

Mararul este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2..

Seminte marar Horti Tops 3 g

(0)
2,00 Lei

Mararul (Anethum graveolens) este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu di..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)