Seminte marar

Soiuri marar

Mararul este o planta ierboasa, anuala, cu tulpina viguroasa si poate creste pana la 1 metru inaltime.

Frunzele sunt mici si ascutite iar florile sunt grupate in varful plantei, in buchete de culoare galbena, sub forma de umbrela.

Este o planta care rezista la temperaturi scazute. 

Frunzele si semintele mararului au mult ulei volatil, bogat in anetol, carvona, cu aroma puternica, specifica, cu efect pozitiv asupra respiratiei.

Vizualizare grilă:

Marar Commun 25 g

(0)
3,82 Lei 4,50 Lei

Marar Commun 25 g - este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2-9 cm. Culoarea acestora este alba sau galbena.&..

Seminte marar Commun PPZ 50 g

(0)
7,00 Lei

Mararul este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2..

Seminte marar Horti Tops 3 g

(0)
2,00 Lei

Mararul (Anethum graveolens) este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu di..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.