Soiuri marar hobby

Marar hobby

Mararul este o planta anuala, cu viata scurta, care rezista la temperaturi scazute. Recoltarea frunzelor verzi incepe cand plantele au 10-12 centrimetri inaltime.

Vizualizare grilă:

Seminte marar Commun 25 g

(0)
3,82 Lei 4,50 Lei

Mararul este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2-9 cm. C..

Seminte marar Commun PPZ 50 g

(0)
7,00 Lei

Mararul este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu diametrul de 2..

Seminte marar Horti Tops 3 g

(0)
2,00 Lei

Mararul (Anethum graveolens) este o planta perena, aromata si des utilizata in arta culinara . Tulpina este subtire, poate atinge inaltimi de 40-60 cm si este ramificata. Frunzele sunt subtiri si delicate, de culoare verde inchis. Acestea au o lungime de 10-20 mm si o latime de 1-2 mm. Florile cresc deasupra plantei si au forma unei umbrele, cu di..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.