Seminte porumb

Soiuri porumb

Porumbul zaharat este o cereala cu un continut ridicat de zahar.

Vizualizare grilă:

Seminte porumb de floricele Horti Tops 3 g

(0)
2,00 Lei

Un hibrid folosit la obtinerea unui popcorn gustos. Necesita sol bogat in nutrienti. Inaltimea plantei: 1,7- 2 m. Stiuletii au dimensiuni intre 19-20 cm. Se obtin 1-2 stiuleti pe planta. Este rezistent impotriva bolilor. Se recolteaza in septembrie, se tine la racoare pana la folosire...

Seminte porumb zaharat Horti Tops 8 g

(0)
2,00 Lei

Porumbul zaharat se seamana direct in camp atunci cand temperatura solului atinge 8-10 grade C si are tendinta de crestere (luna aprilie). Porumbul zaharat se seamana la 5-7 cm adancime cu norma 12-14 kg samanta/ha. Distanta intre randuri este de 80 cm si circa 20 cm intre plante pe rand. Stiuletii se recolteaza in faza de lapte. Productia de porum..

Porumb zaharat Deliciosul 4 g

(0)
1,99 Lei

Deliciosul este un soi de porumb zaharat autohton.Stiuletul porumbului are forma cilindrica si lungimea cuprinsa intre 16-21 cm.Bobul este de culoare alb-galbuie si foarte dulce.Porumbul zaharat Deliciosul prezinta toleranta la bolile si daunatorii porumbului.Se poate consuma atat in stare proaspata cat si pentru industrializare.Semanare:..

Porumb zaharat Deliciosul 1 kg

(0)
70,00 Lei

Porumb zaharat Deliciosul 1 kg - semintele au tipul bobului dentat.Prezinta o culoare a fetei dorsale alb-galbuie iar culoarea varfului bobului este galbuie. Lungimea stuletelui este cuprinsa intre 16-21 cm si are o forma cilindrica .Soiul prezinta toleranta la seceta dar si la bolile si daunatorii porumbului. Daca fertilitatea solului..

Porumb zaharat Deliciosul 25 g

(0)
4,50 Lei

Porumb zaharat Deliciosul 25 g - semintele au tipul bobului dentat.Prezinta o culoare a fetei dorsale alb-galbuie iar culoarea varfului bobului este galbuie. Lungimea stuletelui este cumprinsa intre 16-21 cm si are o forma cilindrica.Soiul prezinta toleranta la seceta dar si la bolile si daunatorii porumbului. Daca fertilitatea solului permite, sem..

Porumb zaharat Deliciosul 40 kg

(0)
2.800,00 Lei

Porumb zaharat Deliciosul 40 kg - semintele au tipul bobului dentat.Prezinta o culoare a fetei dorsale alb-galbuie iar culoarea varfului bobului este galbuie.Lungimea stuletelui este cumprinsa intre 16-21 cm si are o forma cilindrica.Soiul prezinta toleranta la seceta dar si la bolile si daunatorii porumbului.Daca fertilitatea solului permite, semi..

Porumb zaharat Deliciosul 500 g

(0)
36,00 Lei

Porumb zaharat Deliciosul 500 g - semintele au tipul bobului dentat.Prezinta o culoare a fetei dorsale alb-galbuie iar culoarea varfului bobului este galbuie.Lungimea stuletelui este cumprinsa intre 16-21 cm si are o forma cilindrica.Soiul prezinta toleranta la seceta dar si la bolile si daunatorii porumbului.Daca fertilitatea solului permite, semi..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.