Soiuri spanac hobby

Seminte spanac hobby

Spanacul este o planta erbacee, perena, comestibila, cu radacina fusiforma, frunze verzi laceolate si flori galben-verzui.

Vizualizare grilă:

Seminte spanac Romanesc 30 g

(0)
5,10 Lei 6,00 Lei

Soi semitardiv foarte productiv destinat culturilor de primavara si toamna, atat in spatii protejate cat si in camp deschis.Perioada de semanat Martie – Aprilie si August – Septembrie. Plantele au frunzele mari, ovale, netede – usor gofrate, de culoare verde inchis – stralucitor. Emiterea tijei florale este tarzie. Recomandam semanatul la ..

Seminte spanac Matador 30 g

(0)
3,82 Lei 4,50 Lei

Soi semitardiv foarte productiv destinat culturilor de primavara si toamna, atat in spatii protejate cat si in camp deschis. Perioada de semanat Martie – Aprilie si August – Septembrie. Plantele au frunzele mari, ovale, netede – usor gofrate, de culoare verde inchis – stralucitor. Emiterea tijei florale este tarzie. Recomandam semanatul la adancime..

Seminte spanac Nores 100 g

(0)
10,00 Lei

Soi semitimpuriu destinat culturilor de primavara si toamna, atat in spatii protejate cat si in camp. Frunzele sunt mari, rotunde, usor gofrate. Prezinta capacitate de productie foarte ridicata. Destinat consumului in stare proaspata, industrializare si conservare. Se insamanteaza in lunile Martie-Aprilie cu recolatare de vara si in luna August pen..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.