Seminte tomate

Soiuri tomate

Rosia este o planta perena. Frunzele plantei sunt lungi de forma penat-compusa, iar florile sunt mici, galbene.

Vizualizare grilă:

Seminte rosii Buzau 1600 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Tomatele Buzau 1600 se preteaza atat cultivarii in solarii, cat si cultivarii in camp, pe araci. Soiul este unul 100% romanesc, produs de institutul de la Buzau. Rosia Buzau 1600 are crestere nedeterminata, cu fructe de 200 de grame, cu forma sferica si culoare rosu-carmin. Fructul are o fermitate foarte buna si nu crapa. Se poate cultiva..

Seminte rosii Buzau 22 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Rosiile Buzau 22 sunt produse de statiunea de cercetare de la Buzau, avand crestere determinata si gustul rosiilor de altadata. Cresterea tomatelor Buzau 22 este una determinata, soiul fiind ideal a fi cultivat afara, in camp deschis, in cultura pe arac sau cu plantele lasate oloage. Greutatea medie a rosiilor Buzau 22 este de 180 de grame,..

Seminte rosii Buzau 4 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Soi timpuriu de camp, cu crestere determinata si coacere concentrata a fructelor; tufa de vigoare medie, cu foliaj verde mediu; fructe cu forma rotund-usor inalta, greutate medie de 100-150 g si indice de forma de 1.02-1.1 culoare verde-deschis inainte de maturitate si rosu intens la maturitatea fiziologica, adecvata pentru industrializare; prezint..

Seminte rosii Buzau 47 5 g

(0)
8,50 Lei 10,00 Lei

Soi semitimpuriu, cu crestere determinata, vigoare mijlocie. Fruct mijlociu, greutate 100 g, forma sferica, usor turtita. Suprafata fructului este neteda, de culoare rosie-uniforma. Fruct ferm, coacere concentrata, continut ridicat in substante utile – recomandat pentru industrializare, putandu-se recolta mecanizat. Se cultiva cu succes in toate zo..

Seminte rosii Cherry Horti Tops 0.5 g

(0)
2,00 Lei

Tiny Tim Cherry este o planta leguminoasa foarte sanatoasa planta cu productivitate mare, aroma placuta ce se poate recolta in ciorchini contine o serie de vitamine si minerale. Metoda de plantare: se dezvolta bine in orice tip de sol, se pote cultiva in sera, solarii, camp sau ghivece...

Seminte rosii Marmande Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Soi timpuriu, cu crestere semideterminata. Fructe rotunde, pronuntat costate, de culoare rosie. Continut ridicat de zahar. Greutate cuprinsa intre 150-180 g. Rezistente la Fuzarioza rasa 0 si S. Consum in stare proaspata.Metoda de plantare: Schema de plantare: 35/100 cm..

Seminte rosii Rio Grande Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Au o crestere determinata. Fructele sunt ferme, uniform colorate. Este destinat pentru industrializare sau bulion. Este un soi semi-tardiv, cu crestere determinata cu fructe oval alungite, foarte ferme, de culoare rosu intens si continut mare de substanta uscata si zahar. Au greutate cuprinsa intre 90-120 g. Sunt rezistente la Verticilium si Fuzari..

Seminte rosii Saint Pierre Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Tomatele Saint Pierre sunt un soi de rosii cu crestere nedeterminata destinat cu precadere consumului sub forma proaspata. Este un soi viguros, adaptat la conditiile climatice din zonele din Romania care sunt favorabile culturii tomatelor si care este rezistent la atacul principalilor agenti patogeni. Greutatea medie de 180 – 200 g. Fructele prezin..

Seminte rosii Yellow Pearshape Horti Tops 0.5 g

(0)
2,00 Lei

Tomatele Yellow Pearshaped reprezinta un soi de tomate, timpurii cu crestere nedeterminata. Fructele au un gust dulce aromat, forma de para, culoare galbena. Perioada lunga de vegetatie, cu crestere nedeterminata. Fructele prezinta fermitate buna si rezistenta la crapare. Consum in stare proaspata cat si pentru industrializare. Creste in ciorchine...

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)