Seminte varza

Soiuri varza

Varza este o leguma comestibila verde sau rosie, bienala.

Vizualizare grilă:

Varza de Buzau 5 g

(0)
15,00 Lei

Varza de Buzau 5 g este un soi de varza alba cu perioada lunga de vegetatie (165-175 zile). Plantele sunt viguroase, frunzele fiind de culoare verde albastrui, acoperite cu pruina. Capatanile sunt globuloase, usor turtite, cu greutatea medie cuprinsa intre 3-4 kg, rezistente la crapare.Irigarea trebuie intensificata incepand din momentul invelirii ..

Varza de Buzau 50 g

(0)
35,00 Lei

Varza de Buzau 50 g este un soi de varza alba cu perioada lunga de vegetatie (165-175 zile). Plantele sunt viguroase, frunzele fiind de culoare verde albastrui, acoperite cu pruina. Capatanile sunt globuloase, usor turtite, cu greutatea medie cuprinsa intre 3-4 kg, rezistente la crapare.Irigarea trebuie intensifica incepand din momentul invel..

Varza Golden Acre 2 g

(0)
1,99 Lei

Varza Golden Acre este un soi de varza timpurie destinat cultivarii in spatii protejate sau in camp primavara devreme.Plantele au tulpina scurta si formeaza capatani uniforme cu o greutate medie de 0,8-1 kg.Varza Golden Acre este destinata consumului in stare proaspata.Frunzele sunt subtiri si au culoare verde mediu.Perioada de vegetatie este de 60..

Seminte varza toamna de Buzau 50 g

(0)
35,00 Lei

Soi de varza alba, tardiv cu perioada lunga de vegetatie cuprinsa intre 165-175 zile. Plantele sunt viguroase, capatana este indesata, mare cu greutatea de 2-6 kg. Se pot consuma in stare proaspata, dar este destinat si pentru pastrare iarna si industrializare.Productia ajunge la 60-80 tone/ha.          ..

Varza alba de toamna Buzoiana 10G

(0)
5,20 Lei

Soi de varza tardiv (140 zile de la rasarire pana la maturitatea de consum). Capatana transversal eliptica-circulara, de 18-21cm diametru, partial acoperita de Frunze. Greutatea medie a capatanii 2.0 – 4.0 kg. Frunzele din capatana sunt fine, de culoare albicioasa, suculente, iar capatanile sunt indesate. Soi foarte productiv : 60-80 t/ha. Tol..

Varza alba de toamna Isalnita 10g

(0)
5,20 Lei

Soi de varza de toamna tardiv, cu o perioada medie de 135 zile de la rasarit pana la maturitatea de consum. Cultura se infiinteaza prin rasad viguros, cu 6-8 frunze. Capatana este globuloasa, usor turtita, foarte indesata, de culoare verde albastrui cu pruina, cu Frunze interioare fine, suculente, de culoare alba. Greutatea medie a capatanilor ..

Seminte varza rosie Horti Tops 2 g

(0)
2,00 Lei

Soi cu capatana rotunda, frunza subtire, frageda si fina. Se recomanda pentru consum in stare proaspata si pentru murat. Rezistenta buna la pastrare...

Seminte varza alba Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Soi cu capatana rotunda, frunza subtire, frageda si fina. Se recomanda pentru consum in stare proaspata si pentru murat. Rezistenta buna la pastrare...

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.