Soiuri vinete hobby

Vinete hobby

Vanata este o planta anuala, cu frunze mari, lobate, lungi, floarea este alb spre purpurie si prezinta o corola cu cinci lobi si stamine galbene.

Vizualizare grilă:

Seminte vinete Black Beauty 5 g

(0)
10,00 Lei

Seminte vinete Black Beauty este un soi semitimpuriu cu fructe de calitate superioara. Fructele ovoide au o greutate de 150-350 g, de culoare mov inchi spre negru, cu pulpa alba cu gust placut. Vinetele Black Beauty au o perioada de vegetatie cuprinsa intre 80-90 zile. Infiintarea culturii se face prin rasad. Este recomandat pentru consum in stare ..

Seminte vinete Horti Tops 1 g

(0)
2,00 Lei

Soi semitimpuriu, pentru cultura in camp. Fructe oval alungite, de culoare violet inchis. Pulpa carnoasa si foarte gustoasa. Greutate cuprinsa intre 200-300 g. Consum in stare proaspata, conservare si industrializare. Metoda de plantare : Schema de plantare: 50/75 cm...

Seminte vinete romanesti Zaraza 5 g

(0)
5,00 Lei

Soi de vinete semi-timpuriu, destinat culturilor in camp deschis, tolerant la conditii de stres si la agentii patogeni specifici si adaptabil la diferite zone de cultura din tara. Plantele au o buna crestere generativa, foliaj bine dezvoltat, cu internoduri medii. Produce fructe de calibru mediu-mare (7,5-8×18-20 cm), cu o greutate medie, la maturi..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.