Seminte vrac Fasole

Fasole seminte

Seminte fasole fideluta pitica galbena si verde, fasole urcatoare verde si galbena, fasole pentru boabe.

Vizualizare grilă:

Seminte vrac fasole fideluta verde Slenderette 1 kg

(0)
32,70 Lei

Fasole pitica, tip fideluta, cu pastaie rotunda, verde, fara ate, destinat consumului in stare proaspata, conservata sau congelata. Boabele sunt albe de forma ovoidala. Inaltimea plantei 50 – 60 cm. Perioada de vegetatie: 50 – 52 zile. Temperatura minima de germinare a semintelor: 18 grade .Culoarea pastailor: galbena Lungime pastaie: 17 – ..

Seminte vrac fasole galbena pitica Berggold 1 kg

(0)
33,01 Lei

Berggold este un soi timpuriu si foarte productiv de fasole galbena pitica. Fasolea Berggold are o lungime  cuprinsa intre 12 si 14 cm si pereti carnosi de culoare galben intens. Planta are frunzlele de culoare verde si o inaltime cuprinsa intre 45 si 50 cm. Pastaile deie aurii pot fi consumate direct dupa recoltare, gatite sau prajite, ..

Seminte vrac fasole pestrita Lingua di Fuoco 1 kg

(0)
32,70 Lei

Fasole pestrita Lingua di Fuoco  este un soi cu varietate timpurie cu boabe de culoare crem cu pete rosietice ce produce pastai late, lungi de 14-15 cm, carnoase si fara ate. Insamantarea se face din martie pana in iulie, planta creste pana la 50-60 cm inaltime, se planteaza la 40 cm distanta intre randuri si 5 cm intre plante, este vi..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.