Tratament de sol

Performanța în agricultură se obține folosind produse care pot oferi cele mai înalte caracteristici ale calității. Orice fermier, cultivator sau agent agricultor cunoaște faptul că pentru a avea performanță este nevoie de soluții și produse de înaltă calitate. Vă punem la dispoziție soluții complete de tratament la sol pentru recolte sănătoase. profitabile și robuste.

Vizualizare grilă:

Dezinfectant sol Nemasol 510 25 L

(0)
327,25 Lei

Nemasol 510 este un dezinfectant al solului in sere si solarii, cu spectru multiplu de combatere: nematozi, daunatori si agenti patogeni de sol, buruieni.Acest produs este solubil in apa ceea ce permite o aplicare prin sistemul de irigare, deoarece aceasta metoda de aplicare permite o distributie uniforma a produsului atat pe orizontala cat..

-35%

RADIUS SL (10L) - Dezinfectant repelent si antifungic pentru solarii

(0)
182,00 Lei 280,00 Lei

RADIUS SL este un dezinfectant universal recomandat pentru dezinfectarea solului și a turbei din solarii.Conține un mix extrem de puternic de uleiuri minerale, vegetale si glycerol care actioneaza pe post de repelent si antifungic asupra nematozilor, larvelor si bolilor cu transmitere prin sol.RADIU..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.