Produse pentru protectia pomilor fructiferi

Produse pentru protectia livezii

Produse ce se folosesc in combaterea bolilor si dautorilor in livezi.

Vizualizare grilă:
Nu este in stoc

Fungicid Antracol 70 WP 20 g

(0)
2,50 Lei

Antracol 70 wp este un fungicid organic din grupa ditiocarbamatilor, cu actiune preventiva de contact. Blocheaza germinatia sporilor si patrunderea miceliului ciupercilor patogene in plante. Este un fungicid de tip multi-site, impiedicand aparitia formelor rezistente. Produsul prezinta o rezistenta buna la ploile de maxim 10 mm. Antracol 70 wp ..

Fungicid Bravo 500 SC 20 ml

(0)
8,00 Lei

Produsul se prezinta sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen de culoare gri deschis. In Romania produsul este omologat la urmatoarele culturi de camp: Sfecla rosie: cercospora beticola (cercosporioza) 1,5-2,0 l/ha.Tomate: alternaria solani (alternarioza..

Fungicid Coppermax 30 g

(0)
5,67 Lei

Fungicid Coppermax, este un fungicid care se prezinta sub forma de granule de culoare albastra,dispersabile in apa,cu un continut de 500 g/l cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru. Coppermax actioneaza prin contact,adera bine pe suprafata frunzelor.Fungicid Coppermax, se aplica,la avertizare,in perioada de vegetatie,ca tratament folia..

-17%

Fungicid Dithane M-45 20 g

(0)
2,50 Lei 3,00 Lei

Dithane M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de actiune, utilizat in culturile de vita de vie, cartof, tomate, castraveti, ceapa, pomi fructiferi, hamei, etc. Dithane M-45 este o pulbere umectabila foarte fina de culoare galbena ce contine 80% mancozeb. Dithane M-45 prin modul de actiune multisite (Intrerupe activitatea enzimatica ..

Fungicid Champ 77 WG 30 g

(0)
5,67 Lei

Proprietati fizico – chimice: CHAMP 77 WG este un fungicid care se prezinta sub forma de granule de culoare albastra, dispersabile In apa, cu un continut de 500 g/l cupru metalic sub forma de hidroxid de cupru. Mod de actiune : CHAMP 77 WG actioneaza prin contact, adera bine pe suprafata frunzelor. Momentul aplicarii: Champ 77 WG se aplica, la ..

Fungicid Folpan 80 WDG 15 g

(0)
2,73 Lei

Produsul FOLPAN 80 WDG se foloseste In timpul vegetatiei prin stropiri aplicate la avertizare. Pentru obtinerea unor efecte maxime de combatere, tratamentele se aplica preventiv cand survin conditii de manifestare a bolilor sau la aparitia primelor simptome. Tratamentele cu FOLPAN 80 WDG se pot repeta la un interval de 7-10 zile sau se pot ..

Fungicid Merpan 80 WDG 15 g

(0)
2,83 Lei

Merpan 80 WDG este un fungicid organic din grupa ftalimidelor; se prezinta sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare bej, cu un slab miros caracteris­tic (aromatic); contine 80 % captan ca substanta activa. Produsul nu este exploziv si nu prezinta proprietati oxidante. Produsul este stabil in conditii normal..

-52%

Fungicid Score 250 EC 2.5 ml

(0)
3,10 Lei 6,43 Lei

Score 250 EC este un fungicid sistemic cu preluare rapida de plante contine difenoconazol care actioneaza impotriva ciupercilor in momentul penetrarii in planta (germinarii sporilor ciupercii) si in perioada de formare a haustorilor. Score 250 EC opreste dezvoltarea ciupercilor patogene prin interferarea in procesul de biosinteza a sterolil..

Fungicid Switch 62.5 WG 1 kg

(0)
700,87 Lei

Switch 62,5 WG se prezinta sub forma de granule uniform dimensionate, fara tendinta de sfaramare, de culoare bej. Contine 25% fludioxinil si 37,5% ciprodinil. Mod de actiune: Switch 62.5 WG este o combinatie a doua componente active complementare, cu doua moduri diferite de actiune Impotriva Botrytis. Switch 62.5 WG combina proprietati optime In pr..

Fungicid Systane Forte 1 l

(0)
307,38 Lei

Systhane Forte este un fungicid sistemic, cu rol preventiv, curativ si eradicativ in combaterea fainarilor, rapanului si moniliozelor, la pomi, vita de vie si castraveti. Prezinta un efect rezidual indelungat, protejand organele nou formate intre doua aplicari. Systhane Forte are un spectru foarte larg de combatere: combate boli determinate de fung..

Fungicid Topsin 70 wdg 10 g

(0)
3,05 Lei

Topsin 70 wdg este un produs sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, de culoare maron. Topsin 70 wdg este un fungicid sistemic cu actiune preventiva si curativa, folosit pentru tratarea si protejarea culturilor agricole impotriva bolilor. Produsul are un spectru larg de combatere si asigura protectie pe o perioada inde..

Insecticid Actara 25 WG 1.5 g

(0)
4,91 Lei

Actara 25 WG are o activitate sistemica acropetala (ascendenta), fiind preluat prin partile verzi ale plantei dar si prin radacini. Substanta activa tiametoxam actioneaza asupra sistemului nervos al insectelor.Actara are actiune soc asupra insectei, prin contact si ingestie. Patrunde rapid in planta si apoi este transportat ascendent (acr..

Insecticid Calypso 480 SC 1.8 ml

(0)
4,91 Lei

Calypso are o eficacitate foarte buna si un spectru larg de activitate atat impotriva insectelor care inteapa si sug sucul celular cat si asupra acelora care rod partile aeriene ale plantei. El este un produs cu activitate sistemica ridicata in planta, actionand asupra insectelor daunatoare prin contact si ingestie. Tiacloprid actioneaza la..

Insecticid Decis Expert 100 EC 2.5 ml

(0)
4,03 Lei

Decis Expert actioneaza prin contact si ingestie asupra insectelor daunatoare aflate In stadiul de larve sau adulti. Are efect de soc si durata de activitate de cca. 10 zile. Adera puternic la suprafata frunzei si nu este spalat de precipitatiile aparute dupa mai mult de o ora de la aplicare. Mod de utilizare Cereale de toamna (grau, orz, ovaz)..

Insecticid Mospilan 20 sg 3 g

(0)
4,47 Lei

Insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoidice, cu un spectru larg de combatereMospilan 20 SG combate toate stadiile de dezvoltare (ou - larva - adult).Are efect rapid, afectand sistemul nervos al insectelor care paralizeaza si mor. Produsul este absorbit rapid in planta iar eficacitatea nu este conditionata de temperatura aerului. P..

Insecto-acaricid Vertimec 1.8% EC 100 ml

(0)
128,62 Lei

Vertimec 1,8% EC este un acaricid/insecticid formulat sub forma de concentrat emulsionabil si se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-pai. Contine 18 g/l abamectin.Mod de actiune: VERTIMEC 1,8 EC contine abamectin care actioneaza ca agonist al GABA (Acid Gamma Amino Butiric) care stimuleaza eliberarea acestuia din ..

Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.